Botenstalling winterstalling den haag

Botenstalling Winterstalling Aalsmeer
Bent u op zoek naar een goede botenstalling of winterstalling voor uw boot op trailer in de buurt van Aalsmeer, dan bent u bij Aalsmeer stalling aan het juiste adres.
De botenstalling of winterstalling voor uw boot of sloep is goed bereikbaar in Aalsmeer.

Onze botenstalling of alleen winterstalling bevindt zich in mooie moderne en beveiligde loodsen met een goede vloer en klimaatbeheersing. Buiten de Botenstalling of winterstalling hebben we een groot beveiligd parkeerterrein met toegangshek en permanent camera toezicht.
Daarnaast kunt u bij onze botenstalling of winterstalling terecht voor een servicebeurt, winterklaar maken of te water laten.
Samengevat bieden wij het totaalpakket voor een gunstig tarief.

Als u uw boot op trailer uit de botenstalling of winterstalling op wilt halen dient u dit twee dagen van te voren aan te geven. Dit kan via de website, maar u kunt hiervoor ook bellen of mailen. Uw boot op trailer staat voor u klaar op de tijd dat u wenst. We kunnen in overleg zelfs uw boot op trailer naar de haven brengen. Bij onze botenstalling of winterstalling kunt u onbeperkt de boot ophalen en terugbrengen. We zorgen ervoor dat de banden van de trailer de juiste spanning hebben als deze uit de botenstalling of winterstalling wordt opgehaald

Jaarstalling:
Als u voor een jaarstalling kiest, bent u niet aan tijden gebonden en maakt het niet uit als uw boot wat langer in de winterstalling blijft staan als bijvoorbeeld het weer nog niet zo lekker is. Tevens kunt u tijdens de zomerperiode, als uw boot in de haven ligt, de lege trailer weer bij ons terug brengen.
Met deze jaarplaats bent u elk jaar verzekerd van een plaatsje in de winterstalling en is maar iets duurder dan alleen winterstalling.
Winterstalling:
Alleen winterstalling behoord ook tot de mogelijkheden. Bij het stallen voor een half jaar kunnen wij u echter niet garanderen dat u het daarop volgende jaar standaard een plaats heeft, u zult dit opnieuw moeten aanvragen. Om de conditie van de accu in orde te houden hebben wij ook een accu onderhoud/oplaad service. Indien nodig leveren en monteren wij ook een nieuwe accu voor u.
Zelf werkzaamheden aan de boot uitvoeren is bij ons uit veilgheidsoverwegingen niet mogelijk.

Winterklaar maken:
Het winterklaar maken behoord ook bij de mogelijkheden.
Wat gebeurt er bij het winterklaar maken van uw boot:
- Conserveren van motor en tank
- Het restwater vervangen voor anti vries.
- Inspectie anode en V-snaar/ multisnaar.
- Aftappen drinkwatersysteem/ douche

Service beurt:
Ook voor een servicebeurt kunt u bij ons terecht
Wat gebeurt er bij een servicebeurt:
- Vernieuwen van smeermiddelen in staart en motor.
- Vervangen van brandstoffilter(s) en oliefilter.
- Vervangen van bougies ( indien nodig)
- Inspectie motor op lekkage, loszittende delen etc.
- Controle van onsteking ( oudere modellen )
Optioneel is Engine Alignement, en controle impeller

Te water laten:
Ook beschikken wij over een mogelijkheid om u boot te water te laten middels een kraan. Deze kraan staat op ongeveer 2 km afstand van de botenstalling of winterstalling en staat aan een verbinding met de Ringvaart en westeinderplas.

Een routebeschrijving naar onze botenstalling of winterstalling vanuit Aalsmeer kunt u vinden op onze website http://www.aalsmeerstalling.nl/contactroute.html. Maar u kunt natuurlijk ook even bellen, wij vertellen u graag welke route u het beste kunt nemen om vanuit Aalsmeer de botenstalling of winterstalling te bereiken.

Aalsmeer stalling is al jaren een betrouwbaar adres voor botenstalling of winterstalling van uw boot of sloep in de omgeving van Aalsmeer.

Voor meer informatie over onze botenstalling of winterstalling bij Aalsmeer kunt u te allen tijden contact met ons opnemen via info@aalsmeerstalling.nl of u kunt bellen naar 06 1350 8211 of 06 2257 0519

Prijsindicatie Botenstalling

Breedte (in cm):

Lengte (in cm):

Aalsmeer Stalling

Bent u op zoek naar een goede stalling, centraal gelegen voor de regio Amsterdam, Haarlem, Amstelveen, Hoofddorp en omstreken, dan bent u bij Aalsmeer stalling aan het juiste adres. Maar ook voor de omgeving Den Haag, Leiden en Alphen aan den Rijn is onze stalling prima te bereiken.

Onze stalling bevindt zich in mooie moderne en beveiligde loodsen en heeft een betonnen vloer en klimaatbeheersing. Buiten de stalling hebben we een groot beveiligd parkeerterrein met toegangshek en permanent camera toezicht.